рецепти

Експерти радять

Переваги використання кокосової олії для приготування їжі

  • не містить транс-жири;
  • не містить холестерин;
  • можна смажити, випікати або готувати на грилі без шкоди для здоров'я;
  • містить велику кількість корисної для організму лауринової кислоти.

Кокосова олія переходить з рідкого стану в тверду масу. У рідкому стані (при температурі вище 25°С) вона повинна бути прозорою. В твердому (при температурі нижче 18°С) - білим. Якщо для приготування їжі потрібна рідка олія (наприклад, для додавання в пюре), достатньо нагріти її в мисці з теплою водою. Вона досить швидко тане і переходить в рідкий стан.

 Кокосова олія ідеально підходить для смаження та тушкування, тому що при нагріванні вона не перетворюється в транс-жири. Олія має м'яку кремоподібну консистенцію, вона легко замішується з борошном і швидко тане в нагрітій каструлі і сковороді.

 

 

РОЗКАЖИ ПРО ЦЕ ДРУЗЯМ